Suradnja PBZ i razvojnih banaka

Transakcijsko bankarstvo

Privredna banka Zagreb nudi vam brojne proizvode i usluge transakcijskog bankarstva o kojima više informacija možete pronaći ovdje

Pročitajte više

Financiranje

Privredna banka Zagreb vam može, sukladno vašim potrebama, ponuditi financiranje putem kredita ili organizirati sindicirano kreditiranje u slučaju ako se radi o iznosima i uvjetima kreditiranja koji zahtijevaju sudjelovanje više banaka. 

Za više informacija i uspostavljanje poslovne suradnje molimo obratite se direktoru/menadžeru za odnose s klijentima u Sektoru financijskih institucija i specijalnog financiranja.

Pročitajte više

Riznica

Sektor poslova riznice je važan i jedan od vodećih sudionika na hrvatskom tržištu sa širokim spektrom financijskih rješenja za velike korporativne i institucionalne investitore. Sektor nudi sveobuhvatan spektar usluga koje obuhvaćaju transakcije na domaćim i međunarodnim tržištima novca, deviznim tržištima, tržištima kapitala te upravljanje likvidnošću banke.

Više informacija o poslovima riznice pogledajte ovdje.

Pročitajte više

Investicijsko bankarstvo

Privredna banka Zagreb vodeća je banka u Republici Hrvatskoj u području investicijskog bankarstva. Dugogodišnjim znanjem i stečenim iskustvom naš je tim profesionalaca razvio niz proizvoda i usluga za domaće i inozemne klijente. Među najvažnijim uslugama prema tvrtkama su provedbe ponude, odnosno prodaje financijskih instrumenata uz/bez obveze otkupa, usluge skrbništva, usluge depozitne banke, usluge posredovanja u kupnji i prodaji vrijednosnih papira, strukturirano financiranje, financijsko savjetovanje i analize što je, uz tvrtke, namijenjeno i građanima.

Više informacija o poslovima investicijskog bankarstva pogledajte ovdje.

Pročitajte više