Mreža poslovnica

Otvarate poslovni račun za svoj obrt ili firmu? Jednostavno i brzo u PBZ-u možete otvoriti poslovni račun preko kojeg ćete obavljati sve transakcije bilo da se radi o transakcijama u kunama ili stranoj valuti.

Devizni i kunski platni promet, odnosno plaćanje možete obaviti s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme, a na raspolaganju su vam PBZ poslovnice, bankomati, dnevno-noćni trezor, internetsko bankarstvo, mobilno bankarstvo, Sinergo desk te univerzalni pisač izvoda.

PBZ Sinergo desk

PBZ Sinergo desk je mjesto unutar podružnica i poslovnica PBZ-a koje je namijenjeno isključivo poslovanju s obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima.

Pronađite vama najbliži PBZ Sinergo desk 

Pročitajte više

PBZ poslovnice

Izdvojeni šalteri u poslovnicama PBZ-a mjesta su gdje možete obavljati platni promet i na kojima vam je dostupan potpuni financijski servis poslovnog računa. U većim poslovnicama na usluzi vam je i PBZ Sinergo desk.

Vama najbližu poslovnicu PBZ-a možete potražiti ovdje.

Pročitajte više

PBZ univerzalni pisači izvoda

Informacije o stanju i promjenama na poslovnom računu možete jednostavno i brzo dobiti putem PBZ univerzalnih pisača izvoda.

Sve što trebate je PBZInfoCard – identifikacijsku karticu koju besplatno dobivate prilikom otvaranja poslovnog računa ili naknadno po zahtjevu.

Vama najbliži PBZ univerzalni pisač izvoda možete potražiti ovdje.

Pročitajte više